Épületgépészet

 Esővíz hálózatok

Lapos és magas tetők gravitációs esővíz elvezetése, térburkolatok esővíz elvezetése vonal menti, és pontszerű összefolyókkal. Vákuumos (leszívó rendszerű) esővíz hálózatok teljes körű kivitelezése.


 Légtechnika

Légtechnikai rendszerek kivitelezése a helyi ventillátoros elszívástól a hővisszanyerős ipari rendszerekig. A beszállítóinkkal kialakult magas szintű műszaki kapcsolat garancia a rendszerek működésére.


 Vízvezeték és fűtés


Hagyományos acélcsöves technológiákon kívül kivitelezünk még a műanyag csöves technológiák legtöbbjével, így a toló hüvelyes, roppantó gyűrűs, szorítógyűrűs, és prés rendszerekkel, valamint a PP hegeszthető rendszerekkel. Ezen kívül jelentős mennyiségben kivitelezünk szénacél csőrendszereket prés kötésekkel, illetve vörösréz csőrendszereket forrasztható csőkötésekkel és prés csőkötésekkel. Természetesen az általunk beépített anyagok mind a vezető épületgépészeti gyártók termékei. Csatorna és közmű


Családi házak, társasházak, ipari üzemek, szállodák, konyhák, üzletek teljes körű csatornázásának, szennyvíz elvezetésének kivitelezése mind gravitációs, mind nyomott, átemelős technikával. A hagyományos PVC és KG-PVC anyagok mellett akár hangcsillapított anyagokból illetve utólagos hangszigeteléssel, vagy megrendelői igény esetén hegesztett és elektrofittinges kivitelben PE ill. PP anyagból.