Cégbemutató

Társaságunk 2011-ben alakult szegedi székhellyel. Azóta folyamatosan fejlődő, fiatal, rugalmas vállalkozásként dolgozunk elsősorban a Dél-Alföldi Régió területén, illetve igény szerint országszerte. Szakterületünk a komplett épületgépészeti rendszerek és azok részelemeinek szakértése, tervezése, kivitelezése, előtérbe helyezve a korszerű energetikai megoldásokat.

Fő profilunk:

  • Épületgépészet tervezése és teljes körű kivitelezése
  • Épületgépészeti rendszerek üzemeltetése és karbantartása
  • Projektvezetés

Az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinknek komplex szolgáltatást nyújtsunk, így az ötlettől a megvalósításig, sőt azon túl, a projektmenedzsment és az üzemeltetési (karbantartási) feladatok során is rendelkezésre állunk.

Az elmúlt évek kemény munkájának eredményeként komoly tapasztalatra tettünk szert mind a kivitelezési, mind a pályázatírási feladatok terén.

Kivitelezési munkáinkat mindig az aktuális igényekhez igazítva, a legmodernebb technológiákkal, a legkorszerűbb gépekkel végezzük el. Szakembereink folyamatos képzésére nagy hangsúlyt fektetünk, legyen szó munka biztonságról, új rendszerek bevezetéséről, illetve a már ismert „tudás” tovább fejlesztéséről.

Az elmúlt évek során kapcsolatrendszerünknek köszönhetően beszállítói, forgalmazói, gyártói oldalon komoly eredményeket értünk el, mind technológiai, mind gazdasági szegmensben, és ennek köszönhetően projektjeink műszaki és pénzügyi oldala is a lehető legteljesebb kivitelezéseket tesz lehetővé.